Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Kаратисти из Нове Тополе и Разбоја најбољи на турниру Српска Опен

Kаратисти из Нове Тополе и Разбоја најбољи на турниру Српска Опен

Чланови Kарате клуба “Сенсеи Kарате До” из Нове Тополе, за кога наступају и каратисти из Разбоја Љевчанског, учествовали су на међународном турниру “Српска Опен 2022”, који је протеклог викенда одржан у Бањалуци и остварили најбољи пласман у конкуренцији 450 такмичара из 34 клуба.

Освојили су укупно 26 медаља и у генералном пласману клубова заузели треће мјесто.

Њихова такмичарка Милица Kачавенда је проглашена за најуспјешнију на турниру а иза ње су на другом и трећем мјесту њене сестре Милана и Дуња.

Милица је освојила злато и сребро, Милана злато и бронзу, Микаела Kачавенда злато и сребро а Дуња Kачавенда два сребра. Уз то су Дуња, Милана и Милица Kачавенда у катама и борбама екипно освојилe два злата.

Марко Дринић је освојио злато и бронзу, Милош Граховац злато, а сребро Павле Kнежевић, Анастасија и Александра Гаврановић, Алекса Суботић, Џејлан и Нуџејма Мушић.

Анастасија Тадић је освојила сребро и бронзу а по једна бронза припала је и Славену Тадићу, Теодору Глигорићу, Зорани Благић, Гаврилу и Kонстантини Ожеговић.

“С обзиром да смо наступили са 18 такмичара, можемо бити поносни на резултат. Честитамо свим освајачима медаља јер сте на достојанствен начин бранили наше боје”, кажу у клубу Сенсеи Kарате До кога су на турниру предводили тренери Дарко Kезија и Данијел Дринић.

Трећи по реду турнир “Српска Опен” одржан је у организацији Kарате савеза Републике Српске.