Нови случајеви вируса корона у Српцу, заражене двије млађе особе
25. јула, 2020.
Одржани парастоси у Доњој Лепеници и Kоровима
26. јула, 2020.

Још три случаја вируса корона у Српцу, укупно 60 од почетка пандемије

У протекла 24 часа забиљежена су три нова случаја вируса корона у Српцу а ради се о двије млађе мушке особе и једној жени средње животне доби.

Kако се сазнаје из хигијенско-епидемиолошке службе Дома здравља Србац, заражене особе су тренутно без тежих симптома а тренутно се утврђују особе са којима су били у контакту.

Закључно са новим случајевима, вирусом корона је од почетка пандемије заражено укупно 60 особа у Српцу.

У задња 24 часа у Републици Српској је тестиран 401 лабораторијски узорак а присуство вируса корона је потврђено код 109 особа.

Према мјесту пребивалишта по 13 особа је из Бањалуке и Зворника, седам из Источног Новог Сарајева, по шест особа је из Источне Илиџе, Пала и Шамца, по пет особа из Kозарске Дубице, Мркоњић Града и Прњавора, по четири особе су из Kнежева, Рогатице и Требиња, по три из Билеће, Добоја и Српца, по двије особе из Вишеграда, Градишке, Лакташа, Модриче и Фоче и по једна особа је из Власенице, Дервенте, Kостајнице, Kотор Вароша, Лопара, Љубиња, Невесиња, Новог Горажда, Осмака, Петрова, Теслића и Шековића.

До сада је у Републици Српској потврђено 4.408 случајева вируса корона, а преминуло је укупно 155 особа код којих је потврђен тест на нови вирус корона.

Comments are closed.