Стигле нове играчке у градски парк
14. августа, 2020.
У Српцу регистрован још један нови случај вируса корона
15. августа, 2020.

Још један случај вируса корона у Српцу, заражен мушкарац средње животне доби

На подручју србачке општине у протекла 24 часа регистрован је још један случај вируса корона. Ради се о мушкарцу средње животне доби који је у породичном контакту са женом код које је јуче утврђено присуство овог вируса.

Обоје се налазе у кућном карантину у коме ће бити смјештени наредних 14 дана и за сада немају тежих симптома ове болести.

У протекла 24 часа у Републици Српској је регистровано 107 нових случајева вируса корона а тестирано је 527 лабораторијских узорака.

Вирус је потврђен код 61 мушкарца и 46 жена, од којих је 19 млађе, 64 средње и 24 особа старије животне доби.

Према мјесту пребивалишта, 19 особа је из Бањалуке, девет из Мркоњић Града, по осам из Бијељине и Гацка, шест из Градишке, по пет из Добоја, Kнежева и Прњавора, по четири из Дервенте и Kотор Вароша, по три из Лакташа, Модриче, Требиња, Челинца и Шамца, по двије из Вишеграда, Зворника и Петрова и по једна из Власенице, Источног Старог Града, Источног Дрвара, Kозарске Дубице, Љубиња, Милића, Новог Града, Осмака, Пала, Приједора, Рибника, Српца и Теслића.

До сада су у Републици Српској потврђена 5.974 случаја вируса корона, а преминуло је укупно 211 особа код којих је потврђен тест на овај вируса.

Comments are closed.