Потписан уговор са ИРБ-ом: За развој пластеничке производње у Српцу 76 хиљада KМ
4. августа, 2020.
Позив за србачке пољопривреднике који су претрпјели штету од олујног невремена
6. августа, 2020.

Још један случај вируса корона у Српцу

У протекла 24 часа регистрован је још један случај вируса корона у Српцу а ради се о мушкарцу средње животне доби који се већ неколико дана налази на болничком лијечењу у Градишци гдје је и тестиран.

Прије неколико дана је регистрован вирус корона код још једне особе из Српца која се налази на лијечењу у Општој болници Градишка.

Закључно са данашњим даном, од почетка пандемије је заражено 68 особа са подручја србачке општине, од којих се највећи број њих опоравио, а један број лица и њихових најближих контаката још увијек се налазе у кућној изолацији.

У последња 24 часа, у Републици Српској на вирус корона тестирано је 436 узорака, а инфекција је потврђена код 91 лица.

Према мјесту пребивалишта 24 особе су из Бањалуке, 12 из Добоја, 10 из Требиња, седам особа је из Гацка, по пет из Бијељине и Билеће, четири особе су из Kозарске Дубице, по три су из Теслића и Шамца, по двије особе су из Модриче, Приједора и Рибника и по једна особа је из Берковића, Власенице, Вукосавља, Дервенте, Доњег Жабара, Kнежева, Лакташа, Лопара, Љубиња, Петрова, Српца и Шипова.

До сада је у Републици Српској потврђено 5.227 случајева вируса корона, а преминуло је укупно 185 особа код којих је потврђен тест на нови вирус корона.

Comments are closed.