Лаптопи на поклон за двоје слијепих и слабовидих из Kобаша
29. јула, 2021.
Српчанин Александар Глишић стријелац у квалификацијама за Лигу шампиона
29. јула, 2021.

Још данас и сутра отворена анкета за младе брачне парове из Српца

Општинска управа Србац обавјештава младе брачне парове из Српца да је још данас (29.7.) и сутра (30.7.) отворена анкета којом се потврђује њихова заинтересованост за пројекат изградње стамбене зграде за ову категорију становништва.

Анкета ће послужити локалној управи за израду Правилника према којем ће се вршити одабир корисника новоизграђених станова, а лични подаци ће бити кориштени само у сврху анализе анкете, у складу са Законом о заштити личних података (Службени гласник БиХ 89/2011).

Уколико сте заинтересовани за учешће у пројекту молимо Вас да попуните одговоре на анкетна питања и одговоре доставите у Општину Србац на протокол у шалтер сали или пошаљете у електронској форми на e-mail адресу: zamjenik.nacelnika@srbac-rs.com до 30.07.2021. године.

Образац анкете се налази на нашој интернет страници ОВДЈЕ а такође га можете преузети и попунити у шалтер сали Општинске управе у Српцу.

Изградња зграде за младе брачне парове у Српцу предвиђена је Планом капиталних инвестиција за ову годину.

Циљ пројекта је да се младим људима обезбиједе повољни услови приликом куповине стамбене јединице а друштвени интерес је да се људски потенцијали задрже на подручју општине Србац како би се локална заједница још значајније развијала.

Comments are closed.