Jавни позив за запошљавање и самозапошљавање дјеце погинулих бораца, демобилисаних бораца и РВИ
22. октобра, 2020.
Станари зграде оштећене у пожару уручили захвалницу премијеру Радовану Вишковићу
22. октобра, 2020.

Извршено асфалтирање дијела Љубовијске улице у Српцу

Грађевинско предузеће “Градис инвест” из Српца завршило је данас асфалтирање дијела Љубовијске улице у Српцу у дужини од 229 метара. Вриједност инвестиције износила је 25.735 KМ а средства је обезбиједила Влада Републике Српске.

Радове на асфалтирању дијела улице обишао је начелник општине Млађан Драгосављевић који је рекао да је пројекат реализован у склопу плана капиталних инвестиција за ову годину.

“У оквиру овог плана прије неколико дана је асфалтиран пут у Србац Селу у засеоку Пејаковићи у дужини од 215 метара а започели смо и реконструкцију локалног пута у Брезовљанима у дужини од 580 метара. До краја године нам преостаје реконструкција и асфалтирање дијела Златиборске улице у Српцу, пута у Лилићу, као и једне дионица пута од Ножичког до Илићана и Ножичког до Пријебљега, те рехабилитација критичних дијелова пута од Гламочана до Бардаче”, рекао је начелник Драгосављевић.

Он додаје да ће овим пројектима бити асфалтирано 4040 метара путних праваца а средства у износу од око 440 хиљада KМ је обезбиједила Влада Републике Српске.

 

Comments are closed.