Одржана едукација у Kукуљама за 300 пољопривредника о новим трендовима у производњи
29. јануара, 2019.
Бранко Граховац изабран за предсједника Омладинског савјета Србац
30. јануара, 2019.

Извору сваког мјесеца по 200 KМ од привредника Драгана Татомира

Удружење родитеља и дјеце са посебним потребама “Извор” добило је ових дана лијепу вијест из приватног предузећа “Tat-Com” из Српца које ће им почевши од јануара ове године сваког наредног мјесеца на жиро рачун уплаћивати по 200 KМ.

У писму које је из овог предузећа упућено Извору, наведено је да ово удружење заслужује несебичну подршку и разумијевање за свој труд и рад, због чега су одлучили да помогну на овај начин како би се побољшали услови живота ове дјеце.

Предсједница удружења Извор, Мира Татић, каже да је била дирнута овим гестом власника фирме Драгана Татомира, додајући да ће средства бити искориштена за терпаутски рад са члановима удружења.

“Ову донацију ћемо усмјерити за плаћање физиотерапеута који ће радити са дјецом на кади за подводну масажу коју смо недавно набавили уз помоћ Амбасаде Републике Kореје. У име свих чланова удружења упућујем искрену захвалност Драгану Татомиру који је увијек имао разумијевања за наше потребе”, рекла је Татић.

Она је додала да је овај млади србачки привредник пружио помоћ у изградњи Центра за дјецу са посебним потребама а у неколико наврата је финансијски помогао да се организују излети за чланове удружења.

Comments are closed.