Радови србачког вртића на донаторској вечери у Бањалуци
17. децембра, 2019.
Представа „Ноћ богова“ са познатим српским глумцима у суботу 21. децембра у Српцу
18. децембра, 2019.

Извор прославио Светог Николу

У Удружењу родитеља и дјеце са посебним потребама „Извор“ организовано је никољданско дружење на коме је свештеник Александар Kустурић подијелио 50 пакетића члановима удружења, ученицима посебног одјељења ОШ ,,Јован Јовановић Змај“ и младим волонтерима који су дали допринос у раду креативних радионица.

Пакетиће је по пети пут обезбиједио хуманиста Предраг Чергић, редован донатор овог удружења.

У име Општинске управе подјели пакетића присуствовали су начелник Одјељења за општу управу Душко Митрић и шеф Одсјека за борачко-инвалидску заштиту Боривоје Врсајковић.

Прије подјеле пакетића, свештеник Александар Kустурић је рекао да га увијек радује долазак у Извор уочи великог празника Светог Николе, који је омиљен у српском народу и чију славу светкује пола нације, а друга половина долази на славу.

Предсједница удружења Мира Татић потрудила се да уз помоћ донатора припреми посну закуску за сву дјецу и одрасле и нагласила да Свети Никола у овај дом уноси радост и весеље.

Да би било весело. побринуо се радо виђен гост у Извору, хармоникаш Дејан Ристић који је пјесмом о Светом Николи створио угодну атмосферу.

 

Comments are closed.