Црвени крст обиљежио Недјељу солидарности
30. децембра, 2019.
Малишани прославили Дјечију нову годину, подијељено 250 пакетића
30. децембра, 2019.

Извор организовао новогодишње дружење и подјелу пакетића

У удружењу родитеља и дјеце са посебним потребама „Извор“ данас је организовано дружење поводом дочека Нове године, на којем су сва дјеца добила новогодишње пакетиће које је пети пут заредом донирала Невладина хуманитарна организација „Ихтус“ из Бањалуке.

Закуску са посним јелима и сокове обезбиједила је фирма „Мане комерц“, а подршку у организацији пружио је и брачни пар Немања и Невена Сембер.

Уз хармоникаша Дејана Ристића, дјецу је у улози Дједа Мраза данас увесељавао Миодраг Милутиновић и водитељица Kаролина Станишљевић.

Предсједница Извора, Мира Татић, уручила је захвалнице колективима и појединцима који су током године пружали моралну, стручну, материјалну и волонтерску подршку.

То су били Општина Србац, Мане комерц, Тат-ком, Радио Србац, Дјечији вртић, Туристичка организација, НВО Миленијум, удружење „Цезар“ и појединци Раденко Лепир, Kаролина Станишљевић, Лела Бакић, Јелена Вранић, Исидора Татић и Миодраг Милутиновић.

Татић је рекла да су у 2019. години испуњена очекивања и реализовани сви планови, почевши од опремања просторија, до организовања излета и волонтерског рада младих Српчана.

Након дружења, полазници Извора биће на зимском распусту све до православног празника Савиндана.

 

 

Comments are closed.