Почела републичка кампања “Нити једна чаша прије вожње”
17. децембра, 2020.
Асфалтирана Улица слободе у Српцу
17. децембра, 2020.

Избор најбољих спортиста општине Србац биће одржан 15. фебруара

Избор најбољих спортиста општине Србац за 2020. годину биће одржан у понедељак 15. фебруара са почетком у 17 часова у новој сали Скупштине општине Србац, одлучено је на првој сједници организационог одбора ове манифестације која је одржана у згради Општинске управе.

Најбољи спортисти биће проглашени осамнаесту годину заредом, у организацији Радио Српца а под покровитељством Општине Србац.

„Организациони одбор је данас именовао седмочлани стручни жири, усвојио одлуку о критеријумима и донио закључак о расписивању јавног позива који ће бити отворен од 21. децембра”, рекла је директорица Радио Српца, Љиљана Kошчица.

Ова медијска кућа је задужена за организационе припреме овог спортског догађаја који неће изостати и поред епидемиолошких мјера узрокованих пандемијом вируса корона.

На манифестацији ће бити проглашени најбољи активни спортисти који су учесници спортских такмичења на нивоу општине Србац, Републике Српске, државног и међудржавног нивоа у 2020. години, затим најуспјешнији спортски радник, најуспјешнији млади спортиста до 18 година, најуспјешнији спортски клуб који је остварио завидне резултате у 2020. години и најуспјешнија млада екипа до 18 година, а предложено је да се уруче и посебна признања заслужним појединцима у области спорта.

 

Comments are closed.