Начелник организовао пријем за свјетску карате првакињу Александру Гаврановић
4. децембра, 2019.
Србачки вртић приказао чари и љепоте јесени
5. децембра, 2019.

Избор најбољих спортиста општине Србац 22. јануара, отворен јавни конкурс за приједлоге

Избор спортисте године општине Србац за 2019. годину биће одржан у сриједу 22. јануара са почетком у 17 часова у холу Центра средњих школа “Петар Kочић“ Србац, одлучено је на сједници организационог одбора која је одржана у уторак 3. децембра у згради Општинске управе.

У одсуству предсједника организационог одбора, Мирка Стојића, сједницом је предсједавала Љиљана Kошчица, директорица Радио Српца који је и ове године организатор манифестације, док је покровитељ Општина Србац.

Чланови одбора усвојили су Одлуку о критеријумима којом је предвиђено да се бирају најбољи спортиста, спортски радник, млади спортиста до 18 година, најсупјешнији клуб и најбоља млада екипа до 18 година.

Позивају се спортски колективи, организације и појединци позивају да доставе своје приједлоге на конкурс који је отворен до 10. јануара а детаље јавног позива и обрасце за пријаву можете пронаћи на нашој интернет страници кликом на овај линк.

Прописани обрасци могу се преузети и у просторијама Радио Српца сваким радним даном од 8 до 15 часова и у згради Општинске управе.

Пристигле захтјеве ће разматрати стручни жири а додатне информације могу се добити на број телефона Радио Српца: 745-302 или путем адресе: radiosrbac@yahoo.com.

Пријаве за јавни конкурс се достављају у затвореној коверти на адресу:

Ј.П. „Радио Србац“ Србац

„Жири за избор спортисте општине Србац у 2019. години“

Данка Митрова 3

78420 Србац

Comments are closed.