Електронска картица мијења здравствену књижицу, провјерите да ли је ваша израђена
7. јула, 2021.
Удружење “Наша Лепеница” организује дружење у недјељу 1. августа
7. јула, 2021.

Ивањдански турнир у Kукуљама окупио 16 екипа, побједник Kумани из Српца

Екипа Kумана из Српца побједник је традиционалног четвртог по реду ноћног турнира у малом фудбалу „Kукуље 2021“, који је одржан у понедјељак навече, на игралишту основне школе у Kукуљама, поводом сеоске славе Ивањдана.

Ради се о екипи састављеној од некадашњих успјешних фудбалера који су дуги низ година наступали за србачку Слогу и друге клубове из наше општине. Неки од њих су једно вријеме наступали и за познате клубове из региона, међу којима је свакако најзвучније име Бранко Граховац који је играо и у Лиги шампиона и који је примио побједнички пехар од предсједника Савјета мјесне заједнице Kукуље, Радојице Видовића.

Видовић је изразио задовољство што је након прошлогодишње паузе, због пандемије вируса корона, ове године чак 16 екипа из Српца, Лакташа и Градишке узело учешће на турниру.

“Турнир је оправдао постојање и показао да је јачи из године у годину и да наступају све квалитетнији играчи. На овај начин достојно смо започели обиљежавање сеоске славе које је синоћ настављено традиционалним концертом фолклора у организацији Парохије Kукуљске и KУД-а “Ђердан”, рекао је Видовић.

Побједнику турнира је припала новчана награда од 650 KМ, односно 70 одсто средстава од уплаћених котизација.

 

Comments are closed.