Чланови Извора боравили три дана на Јахорини
23. септембра, 2020.
Позив за пријаву на измијењени Јавни позива за стамбено збрињавање борачких породица
23. септембра, 2020.

Исидора Цвијетић и Живојин Сувајац побједници Државног првенства БиХ у спортским плесовима

Плесни пар из Српца Живојин Сувајац и Исидора Цвијетић, чланови клуба ”Мамбо” из Брчког, прваци су БиХ у спортским стандардним и латиноамеричким плесовима. Сувајац и Цвијетићева квалификовали су се за учешће на Европском и Свјетском првенству гдје ће представљати БиХ. Сувајац је рекао новинарима да му ове титуле много значе јер су круна напорних тренинга и рада, док је његова плесна партнерка Исидора Цвијетић рекла да је ово велики успјех за једног такмичара.
Предсједник Плесног клуба ”Мамбо”, организатора такмичења, Душан Радић рекао је да је, осим првенства БиХ у свим категоријама, одржан и Међународни турнир у стандардним и латино плесовима, те да је на оба такмичења укупно учествовало 200 такмичара из 12 клубова из БиХ и региона.
Шеф Одјељења за стручне и административне послове у Влади Брчко дистрикта Срђан Блажић рекао је да је ова манифестација дио програма обиљежавања 20 година постојања Брчко дистрикта и да због епидемије вируса корона није одржана у марту.
Такмичење је одржано без публике и уз поштовање свих прописаних мјера заштите Штаба за заштиту и спасавање дистрикта.
Исидора Цвијетић, и њен партнер Живојин Сувајац су средином октобра 2019.године боравили у граду Адана, у Турској, гдје су на WДСФ Опен Стандард турниру остварили успјех каријере!
Овај млади плесни пар је, наиме, у категорији WDSF Open Standard  ушао у финале, гдје су изборили шесто мјесто. Такође, у категорији WДСФ Опен Рисинг Стар, Исидора и Живојин су доспјели до полуфинала, док су у најстаријој категорији WДСФ Интернатионал Опен ушли у четвртфинале.

Comments are closed.