Марија Шарић из Ножичког по други пут написала најљепше писмо Дједа Мразу
21. децембра, 2020.
Новим одлукама побољшавају рад ловачког удружења
22. децембра, 2020.

Инфо дан о дигиталној трансформацији у малим и средњим предузећима у сриједу 23. децембра

Привредна комора Републике Српске, у сарадњи са подручним привредним коморама, у сриједу, 23.12.2020. у 10 часова организује инфо дан о значају примјене дигиталне трансформације у малим и средњим предузећима (МСП).

Циљ организације инфо дана је представљање пројекта „Центар за дигитализацију, подизање конкурентности и иновације у МСП – ДигИТ СМЕ“ и значаја примјене дигиталне трансформације у МСП. У оквиру инфо дана биће представљен и Центар за дигиталну трансформацију Привредне коморе Републике Српске и услуге Центра.

Инфо дан се организује у оквиру пројекта Привредне коморе Републике Српске „Центар за дигитализацију, подизање конкурентности и иновације у МСП – ДигИТ СМЕ“. Партнери у пројекту су компаније Сага НФГ д.о.о. Бања Лука и Топинокс д.о.о. из Прњавора, те Подручна привредна комора Бања Лука и Иновациони центар Бања Лука. Пројекат има за циљ подићи конкурентност и иновационе капацитете извозно-оријентисаних малих и средњих предузећа (МСП) металопрерађивачке и машинске индустрије Републике Српске.

У наредном периоду пројектом ДигИТ СМЕ је планирана организација едукација на тему примјене дигиталне трансформације у МСП, повезивање и сарадња компанија из сектора метало-прераде и сектора информационо-комуникационих технологија и подршка примјени дигиталне трансформације у привредним друштвима.

Учешће на презентацији је бесплатно. Презентацију можете пратити путем сљедећег Zoom линка: https://us02web.zoom.us/j/84704128363?pwd=WmlVNG9lMFZyZ3NsZC9za21kdVUyQT09

Потребно је потврдити учешће на: milenal@bl.komorars.ba

Comments are closed.