Начелник донио нову наредбу о спровођењу мјера до 1. јула
22. јуна, 2021.
У петак 25. јуна без воде неколико села
23. јуна, 2021.

Градски турнир у малом фудбалу у Српцу почиње 16. јула

Под предсједавањем начелника општине Млађана Драгосављевића, данас је одржан први иницијални састанак за организацију Градског турнира у малом фудбалу „Србац 2021“ на којем је договорено да турнир почне 16. јула, уз поштовање свих препорука Института за јавно здравство Републике Српске.

Један од закључака са састанка је да се у складу са тренутном ситуацијом котизација за учешће смањи са досадашњих 200 KМ на 100 KМ по екипи.

„Циљ нам је да анимирамо што више домаћих екипа, прије свега све оне клубове који дјелују у оквиру Општинског фудбалског савеза, али и екипе које годинама учествују на овом турниру. Систем такмичења остаје исти, а то је 5+1 играч“, рекао је начелник Одјељења за привреду, пољопривреду и друштвене дјелатности Марко Михољчић.

Сљедећег понедјељка, 28. јуна, биће одржан нови састанак на којем ће и званично бити формиран одбор који ће радити на организацији свих потребних детаља како би турнир био успјешан као и претходних година.

„Знамо да прошле године није било турнира, па се надамо да ће ове године одзив публике бити добар, а у том правцу иду и радови на уређењу трибина и простора око стадиона малих спортова у Српцу”, закључио је Михољчић.

Градски турнир у малом фудбалу у Српцу има традицију дугу 57 година.

 

Comments are closed.