Акција добровољног давања крви у четвртак 14. маја у Српцу
11. маја, 2020.
Бесплатно тестирање на вирус корона за ученике и студенте који се школују ван Српске
11. маја, 2020.

Гласај и подржи пројекте удружења “Ц.Е.З.А.Р.”!

Чланови Удружења грађана “Ц.Е.З.А.Р.“ вас позивају да подржите три пројекта која су кандидовали на кампању Омладинске банке БиХ код Фондације Мозаик.

У питању су пројекти који имају за циљ да допринесу уљепшавању наше локалне заједнице, додатним уређењем Омладинског и градског парка, те постављањем 3D натписа „Волим Србац“, којим ће наш град постати препознатљив у региону.

Укупно 10 младих, подијељених у три неформалне групе, вриједно су радили у протеклом периоду, те су прошли неколико елиминаторних фаза, а да би дошли до коначног одобрења и реализације пројеката неопходно је да скупе довољно гласова.

Гласати могу сви, без обзира на године и мјесто пребивалишта, а начин гласања је доста једноставан. Сви гласачи треба да се региструју на портал lonac.pro и након верификације броја телефона пронађу кампању кликом на овај линк те дају свој глас пројектима: Волим Србац, Уређење градског парка и Рестаурација Омладинског парка.

Својим гласом подржавате активне младе и дајете им могућност да остваре своје идеје. Без обзира на њихову преданост и жељу за радом, без гласова неће моћи реализовати пројекте.

Гласање је могуће до четвртка, 14.05.2020. године у 14 часова.

Comments are closed.