Три нова случаја вируса корона у Српцу, укупно 46 позитивних
13. августа, 2021.
Акција „Формирај ланац“ у Српцу – офарбане Клупе пријатељства
14. августа, 2021.

Фудбалери Слоге сутра отварају сезону у Другој лиги запад

Фудбалери србачке Слоге прву утакмицу нове сезоне у Другој лиги запад играће сутра у гостима са екипом БСK-а у Бањалуци.

Предсједник клуба Бранко Граховац каже да амбициозно улазе у почетак првенства и додаје да је задовољан припремама, а циљ им је да се у јесењем дијелу нађу међу првих пет екипа.

„Први тим Слоге се припрема у складу са планом рада и немамо за сада већих проблема. Играли смо генералну пробу против Лијевча и побиједили са 3:1. Kао предсједник клуба могу рећи да сам задовољан оним што је урађено у току припрема. Имали смо малих корекција у тиму, један играч је отишао а један дошао. Планирамо довођење још једног играча и мислим да је то неопходно за резултате јер нам је циљ да се нађемо међу првих пет екипа“, рекао је Граховац.

Додаје да са сарадницима ради веома темељно и да су амбициознији у односу на прошлу сезону.

„Требало нам је времена да поставимо неке ствари на своје мјесто. Улазимо у трећу годину како предсједавам клубом. Одређене дугове сам затекао, али је сада Слога финансијски стабилна, без дугова, и то је веома важно јер нам је циљ да се нађемо од трећег до петог мјеста на табели“, каже Граховац.

Друга утакмица у новој сезони играће се на домаћем терену 21. августа против имењака из Трна.

„Идемо на побједу у обје утакмице. Мислим да имамо квалитетнију и бољу екипу од оба противника па вјерујем да неће бити проблема да освојимо у старту шест бодова“, сматра Граховац.

Он истиче да је било много турбуленција прошле сезоне због пандемије вируса корона, а мијењан је и систем такмичења.

„Фудбалски савез је био принуђен да то уради али задовољни смо како је завршена сезона и идемо у нови почетак“, рекао је Граховац.

Comments are closed.