Полицијска станица Србац позива грађане да користе СМС сервис за добијање информација
3. јуна, 2021.
Никола Новаковић из Српца успјешан млади информатичар, стигао и до републичког такмичења
4. јуна, 2021.

Фонд солидарности помогао набавку столарије демобилисаном борцу Веселину Kрагуљу

Фонд солидарности Борачке организације општине Србац јуче је реализовао пету акцију у овој години на пружању помоћи својим члановима у стамбеном збрињавању.

На приједлог Мјесне борачке организације Kладари, додијељена је столарија Веселину Kрагуљу, демобилисаном борцу прве категорије, чија вриједност износи 1.760 KМ.

Kрагуљ је изразио захвалност Фонду солидарности на пруженој помоћи, истакавши да је самостално урадио реновирање кровне конструкције и доградњу стамбеног простора, али да није имао средстава да замијени столарију и на тај начин побољша своје стамбене услове.

Предсједник Борачке организације општине Србац, Горан Плотан, каже да Фонд ради на основу Програма рада за 2021. годину и усвојене ранг листе по којој ће се рјешавати захтјеви у овој години, а за сљедећу седмицу најавио је нову акцију у којој ће се додијелити комплетан грађевински материјал Драги Мирјанићу из Нове Веси за градњу куће.

“Средства за материјал су обезбијеђена, а до краја године остаје да се ријеши још осам захтјева наших чланова којима ће Фонд помоћи у адаптацији и реновирању постојећих стамбених објеката”, рекао је Плотан.

Он је још једном позвао сва правна и физичка лица која су у могућности да помогну Фонду како би се изашло у сусрет онима који су стварали Републику Српску.

 

Comments are closed.