Србац поново угостио бициклисте из цијелог свијета
7. септембра, 2020.
СУБНОР добио боље услове за рад и помогао својим члановима
8. септембра, 2020.

Фонд солидарности помогао демобилисаном борцу Дарку Вученовићу из Повелича

Додјелом електро и водо материјала у вриједности од 1003 KМ демобилисаном борцу Војске Републике Српске Дарку Вученовићу из Повелича, Фонд солидарности Борачке организације општине Србац наставио је са пружањем помоћи својим члановима у рјешавању стамбене проблематике.

Предсједник Борачке организације Србац, Горан Плотан, рекао је да је донација уручена на приједлог Мјесне борачке организације Повелич, а на основу усвојене ранг листе комисије Фонда солидарности за рјешавање стамбене проблематике најугроженијих чланова ове организације.

“Вученовић је изградио кућу и због недостатка новчаних средстава није у могућности да даље настави са градњом, односно са уређењем унутрашњих просторија“, рекао је Плотан.

Он је најавио нове активности Фонда у наредним данима, а у питању је додјела комплетног грађевинског материјала за градњу куће који ће бити уручен ратном војном инвалиду Зорану Црномарковићу из Разбоја Љевчанског. Фонд ће пружити помоћ још тројици својих чланова у материјалу потребном за уређење стамбеног простора и побољшању услова живота.

 

Comments are closed.