Молебан у храму Васкрсења Господњег поводом Православне Нове године
11. јануара, 2019.
Србачки планинари учествовали у Зимској бањалучкој трансверзали
15. јануара, 2019.

Филм “Такси блуз” након премијере у Београду стиже у Србац

Центар за културу и спорт Србац организује у петак 18. јануара три пројекције најновијег домаћег филма “Такси блуз”. Ради се о романтичној комедији у трајању од 95 минута коју је режирао Мирослав Стаматов, а сценарио су написали Марко Бацковић и Марко Јоцић.

Филм ће бити приказан у терминима од 17, 19 и 21 час а цијена улазнице је 4 KМ.

“Такси блуз” стиже у Србац два дана након премијере у “Сава центру” у Београду а у нашем граду ће бити приказан шест дана прије премијере у Бањалуци захваљујући доброј сарадњи са бањалучким “Оскар филмом”.

Главни јунак ове приче је Марко, симпатични пропали драматург који годинама ради као таксиста. У филму ће гледаоци пратити његове авантуре током једне урнебесне ноћи. Наизглед један нормалан дан на послу ће се претворити у хаос када се у његова кола ушуња дјечак Дамир. Малишан је побјегао из дома за незбринуту дјецу и покушава да нађе свог оца. Вожња таксисте Марка и дјечака Дамира у таксију током једне ноћи ће изњедрити гомилу сулудих ситуација. Оне ће се смјењивати заједно са мноштвом ликова који ће продефиловати кроз такси као муштерије.

Улоге тумаче: Андрија Милошевић, Милена Предић, Тодор Јовановић, Александра Томић, Никола Ђуричко, Сергеј Трифуновић, Борис Миливојевић, Борис Kомненић и Никола Пејаковић.

Инсерт из филма “Такси блуз” можете погледати ОВДЈЕ.

 

Comments are closed.