Начелник Млађан Драгосављевић и предсједник Мирко Стојић честитали Дан Републике Српске
8. јануара, 2019.
АНИ „Лијевче“ и ФУГ „Мотајички вук“ уљепшали Божић гледаоцима широм Републике Српске
8. јануара, 2019.

Донатори уручили новогодишње поклоне за дјецу из Срђевића

Малишани из Горњих Срђевића ових дана су добили прелијеп поклон у виду новогодишњих пакетића и дружења уз сокове и колаче које су им обезбиједили бројни донатори. Међу њима су били брачни парови из овог села, Раде и Гордана Вученовић и Перо и Зора Шелехијевић који су обезбиједили пакетићe и закуску за 35 дјеце.

Највећи број њих похађа подручну школу у овом селу од првог до петог разреда, а међу дјецом је било и неколико њих који су у предшколском узрасту.

По један пакетић за свако дијете обезбиједила је и фирма “Систем екологика” из Ситнеша.

Овом дружењу присуствовали су и предсједник Савјета мјесне заједнице Ситнеши, Раде Гудаловић, активиста Живко Тодоровић и свештеник Ненад Ђурић.

“Жељели смо да дјеци из нашег села приуштимо мало славље поводом новогодишњих и божићних празника а довели смо и Дједа Мраза. Почастили смо их и испратили на зимски распуст како би се добро одморили и спремно дочекали почетак другог полугодишта. Један дио пакетића смо уручили и дјеци која тек треба да упишу школу и која такође представљају будућност нашег села. Трудићемо се да их и у будућности обрадујемо на сличан начин”, рекао је Раде Вученовић.

 

Comments are closed.