Дан несталих и погинулих у Одбрамбено-отаџбинском рату обиљежен у Српцу
15. септембра, 2020.
Стиже питка вода за 30 домаћинстава Ћукала
16. септембра, 2020.

Додјела мјеста у бирачким одборима политичким субјектима за општину Србац

Под предсједавањем Душка Митрића данас је у згради Општинске управе одржана сједница Општинске изборне комисије Србац на којој је спроведен поступак за додјелу мјеста у бирачким одборима за Изборну јединицу Србац под ознаком 012 Б .

„За предстојеће локалне изборе који су заказани за 15. новембар 2020 године пријављена су 23 политичка субјекта који су на тај начин исказали намјеру да ће учествовати у изборном процесу“, каже Душко Митрић и додаје да ће на подручју наше општине бити организовано 31 бирачко мјесто у којима ће радити чланови бирачких одбора политичких субјеката и њихови замјеници, а рок за доставу приједлога са именом и презименом кандидата је седам дана или прецизније до 23. септембра 2020.године.

Нашим грађанима од раније су познати политички субјекти који имају адресу у нашој општини, а то су: ДЕМОС, ПДП, ДНС, Уједињена Српска, СНСД-Милорад Додик, НДП, СДС, СДА и Бранка Недић-Видовић као независни кандидат. Њихови представници су данас присуствовали сједници и нису имали никаквих примједби на рад Општинске изборне комисије.

У Изводу из бирачког списка за Општину Србац са данашњим даном регистровано је 17.685 бирача .

Све информације везане за провођење изборног поступка на подручју изборне јединице Србац, Општинска изборна комисија редовно ће објављивати на службеној интернет страници општине Србац, srbac-rs.com.

Comments are closed.