Основци шаљу радове на тему правилне и безбједне вожње бицикла
25. фебруара, 2019.
Глумачки пут Угљеше Kојадиновића биће уткан у монографију
25. фебруара, 2019.

Дјевојке из Српца савладале основна знања о покретању властитог бизниса

Удружење грађана “Ц.Е.З.А.Р” из Српца протеклог викенда било је домаћин обуке за дјевојке о покретању властитог бизниса у организацији Института “Перпетуум мобиле” из Бањалуке. Дјевојке из Српца су имале прилику да стекну теоријска и практична знања о успјешном покретању властитог бизниса, креирању бизнис плана и на који начин превазићи проблеме и изазове са којима се младе предузетнице често сусрећу.

“Ово је већ трећа обука коју организујемо за дјевојке из бањалучке регије и одзив на свакој од њих показује колико је интересовање дјевојака за укључивање у предузетничку област и едукацију о истој”, рекла је пројект координаторица Бојана Гаврић.

Радионицу је заједно са представницима Института “Перпетуум мобиле” водила Маја Миљевић, успјешна предузетница из Бања Луке. Маја је покретачица концепта „Здрава логика“ и директорица „Спарк“ пословног парка у Мостару.

Циљ радионице је био да се кроз промоцију предузетништва инспиришу младе жене да буду иницијатори промјена и отпочну властити бизнис, или га унаприједе ако су већ отпочеле.

Реализована радионица је одржана у оквиру пројекта „Enterpreneur To Be“ који реализује Институт „Перпетуум мобиле“ из Бања Луке, а уз подршку Француске амбасаде у БиХ. Идуће активности укључиваће анимацију и рад са дјевојкама из Бања Луке.

 

Comments are closed.