Петнаеста србачка регата у недјељу 28. јула, пријаве у току
15. јула, 2019.
Настављена реконструкција пута од Црнаје до Шешковаца
17. јула, 2019.

Дијана текстил побједник градског турнира у малом фудбалу

Побједник 56. Градског турнира у малом фудбалу „Србац 2019“ је екипа Дијана текстил која је синоћ у финалу са 4:0 савладала екипу НK Kладари и тако освојила новчану награду од 5.000 KМ.

Финале је практично било ријешено већ након првог полувремена које је Дијана текстил добила са 3:0 а у наставку је само стигла потврда доминантне игре и заслуженог првог мјеста.

Побједнички пехар, диплому и новчану награду за освојено прво мјесто, уручио је начелник општине Млађан Драгосављевић.

Другопласираној екипи је припало 1.000 KМ док је треће мјесто и новчану награду од 500 KМ освојила екипа Трговинска радња Дијана из Градишке која је без борбе славила у утакмици за треће мјесто јер се њихов ривал, екипа Градишке, није појавио у заказано вријеме, тако да је сусрет регистрован службеним резултатом 3:0.

Умјесто утакмице за треће мјесто одиграна је ревијална утакмица свих малишана који су присуствовали финалној вечери.

Уручена је и награда за најбољег стријелца турнира, а у питању је Владан Анђић, члан екипе Трговинска радња Градишка, који је постигао осам голова.

Организована је и томбола у којој је највише среће имао петнаестогодишњи Kонстантин Гачић из Београда који је освојио мотоцикл скутер. Kонстантин је прије три дана дошао у Повелич код стрица на љетни одмор и имао срећу да освоји највриједнију награду на турниру.

Уручене су и три утјешне награде у виду парфема Црвене звезде, Партизана и фудбалске репрезентације Србије.

У ревијалном дијелу програма наступиле су чланице Удружења грађана ,,Ц.Е.З.А.Р.“ које су се представиле са три кореографије у категорији ритмичка гимнастика.

Турнир је затворио предсједник организационог одбора Бранко Граховац који је заказао ново дружење сљедеће године.

Покровитељ 56. Градског турнира у малом фудбалу „Србац 2019“ била је Општина Србац.

 

Comments are closed.