Обавјештење за раднике у вези корона вируса
19. марта, 2020.
Волонтери се од данас могу пријавити онлајн
19. марта, 2020.

Дезинфекција стамбених зграда у Српцу почиње у петак 20. марта

Општина Србац у сарадњи са хигијенско-епидемиолошком службом Дома здравља Србац започеће у петак 20. марта дезинфекцију стамбених зграда у Српцу у циљу превенције ширења вируса корона.

Екипе Дома здравља ће дезинфиковати најпрометније површине у заједничким просторијама (улазна врата, стубишта, рукохвате, кваке) а грађанима се савјетује да се у првих сат времена након завршетка акције не крећу заједничким простором зграде или да се крећу уз што краће задржавање и обавезно кориштење заштитне маске.

Позивају се предсједници заједница етажних власника да у петак 20. марта у јутарњим часовима контактирају број телефона: 065/437-556 ради усаглашавања термина дезинфекције.

Овим путем се такође апелује на власнике станова да у својим домовима редовно одржавају дезинфекцију просторија у којима бораве, како би се на тај начин спријечило потенцијално ширење заразе.

Препоруке за чишћење и дезинфекцију простора и предмета за становништво без сумње на инфекцију вирусом корона можете прочитати кликом на овај линк, док препоруке за чишћење и дезинфекцију простора и предмета за вријеме кућне изолације можете прочитати кликом на овај линк.

Comments are closed.