Статус од јавног интереса добило 11 удружења
1. децембра, 2021.
Слога остварила зацртани циљ у првом дијелу сезоне
1. децембра, 2021.

Црвени крст Србац организатор још једног регионалног такмичења

Црвени крст Србац био је јуче организатор још једног регионалног такмичења, овај пут из Познавања покрета Црвеног крста.

Домаћин такмичења била је Основна школа „Доситеј Обрадовић“ из Разбоја.

„Захваљујемо се директорици Силвани Секулић што је и поред захтјевне епидемиолошке ситуације пристала да њихова школа буде домаћин. Такмичењу је приступило шест екипа из Бањалуке, Градишке, Лакташа, Српца, Kотор Вароша и Челинца. Свака екипа имала је по три такмичарска члана. Након четири круга питања која су се састојала из теста, усменог дијела и два питања из практичних активности, прво мјесто заузела је екипа ОШ „Папандреу“ из Лакташа, друго мјесто школа из Градишке и треће мјесто из Бањалуке”, рекао је секретар Црвеног крста Србац, Игор Јовичић.

Побједници ће регију Kрајина представљати на републичком такмичењу.

За прве три екипе обезбијеђени су пехари и захвалнице, а за школе дипломе.

Из Црвеног крста Србац захваљују члановима жирија: Мирјани Потајац, Мили Мајданцу и Милану Шестићу који су обезбиједили да такмичење прође у пријатној атмосфери и сви такмичари оду у добром расположењу. Захвалност се упућује и волонтеркама Милици и Славици Митраковић из Српца које су помогле да такмичење буде у духу пријатељства и лијепог дружења.

За све учеснике обезбијеђено је освјежење и сендвичи.

 

Comments are closed.