Хуманитарна акција за лијечење обољеле дјевојке Миље Малић из Српца
30. јуна, 2019.
Вечерас почиње градски турнир у малом фудбалу
1. јула, 2019.

Црвени крст организовао дружење за 60 добровољних давалаца крви

Црвени крст Србац организовао је у недјељу 30. јуна у Расавцу дружење за 60 добровољних давалаца крви из Српца чиме је уједно обиљежен Свјетски дан добровољних давалаца крви.

Дружење је протекло у веселој атмосфери а ово је била прилика да се ова организација захвали „најхуманијима међу нама“ и подијели захвалнице онима који су крв даровали 5, 10 и 20 пута.

Уручене су и плакете Црвеног крста Републике Српске даваоцима који су крв даровали 50 пута, а добили су их Здравка Лепир, Славољуб Жујић и Славен Марић.

Владимир Теиновић за преко 100 даривања плакету је добио на Јахорини, гдје је Црвени крст РС недавно организовао дружење за даваоце.

Гости дружења у Расавцу били су представници Црвеног крста Градишка и Службе за трансфузију крви Опште болнице из Градишке.

Из србачког Црвеног крста упућују захвалност свим даваоцима на хуманом чину даривања крви и доласку на дружење, а захвалност се упућује и спонзорима: Хидрокоп Бања Лука, Kолектор Србац, Тат-Цом, Kлаоница Перутнина Птуј С Повелич, Пекара Сунце, Бањалучка пивара, Kомунално предузеће Водовод, Драшко Момић и Електродистрибуција Србац која је омогућила кориштење излетишта у Расавцу.

 

Comments are closed.