Објављена коначна ранг листа стипендиста, одобрене стипендије за 88 студената
19. фебруара, 2020.
Отворена изложба илустрација ,,100 Сизифових правописних правила“
20. фебруара, 2020.

Члановима Борачке организације омогућено учешће у пројекту “Социјализација дјеце РС”

Борачка организација општине Србац и ове године ће учествовати у реализацији пројекта “Социјализација дјеце Републике Српске” кога већ деветнаесту годину заредом организује Јавни Фонд за дјечију заштиту Републике Српске.

Из Борачке организације обавјештавају своје чланове да могу конкурисати за пројекат, и то:

  • дјеца из породица ратних војних инвалида узраста од 6 до 15 година,
  • дјеца из породица демобилисаних бораца Војске Републике Српске који се налазе у стању социјалне потребе узраста од 6 до 15 година.

Уз захтјев је неопходно приложити рјешење о признатом статусу родитеља /РВИ, борац-категоризација/, као и извод из матичне књиге рођених за дијете.

Борачка оганизација ће захтјеве примати до 17.03.2020.године а одабир кандидата за љетовање ће зависити од броја мјеста који ће добити Борачка организација Србац и услова које испуњавају подносиоци захтјева/ социјални статус, година старости дјетета, категорија инвалидности, категорија борца и друго/.

Пројекат /љетовање/ се реализује на приморју Црне Горе у Бечићима у временском периоду од 30. маја до 22. септембра текуће године, у укупно тринаест смјена.

Све додатне информације чланови Борачке организације Србац могу добити у канцеларији организације или на телефон: 051/926-518.

Comments are closed.