„Србачко коло“ заиграће у суботу 7. августа у порти храма Васкрсења Господњег
4. августа, 2021.
Прослављена крсна слава храма Свете Марије Магдалине у Kаоцима
4. августа, 2021.

Чланови удружења Извор на седмодневном љетовању у Игалу

Двадесет и шест чланова удружења „Извор“ из Српца отпутовало је протеклог викенда на седмодневно љетовање на црногорско приморје.

Предсједница удружења Мира Татић каже да је на заслужени одмор отишло 14 дјеце и 12 родитеља који су смјештени у институту „Др Симо Милошевић“ у Игалу гдје им је обезбијеђен полупансионски смјештај, односно бесплатно ноћење са доручком, вечером и осигураним медицинским особљем.

„Стигли смо 31. јула у Игалу и овдје остајемо до 7. августа, када крећемо кући у јутарњим часовима. Трошкове нашег боравка покрили смо од бројних донација које смо добили у току ове године“, рекла је Татић.

На љетовање су отишли организованим превозом преко туристичке агенције „Хепи травел“ из Бијељине.

„Тренутно смо на половини одмора, вријеме нас добро служи и све се одвија како смо планирали. Углавном заједно проводимо вријеме. Након доручка идемо на плажу и купамо се до вечере а потом идемо у шетњу и дружимо се у заједничким просторијама до повратка у собе. Одлазак на црногорско приморје је био пун погодак за све наше чланове, а нарочито најмлађе, јер морска клима има повољан учинак на здравље“, рекла је Татић.

 

Comments are closed.