Ученици посебног одјељења добили никољданске пакетиће
21. децембра, 2019.
Ограничено радно вријеме у дане празника
23. децембра, 2019.

Цезару десет признања на Новогодишњем фестивалу плеса у Бањалуци

Удружење грађана “Ц.Е.З.А.Р” освојило је девет првих и једно друго мјесто на Новогодишњем фестивалу плеса који је одржан у недјељу 22. децембра у Бањалуци.

На такмичењу је учествовало 97 плесача из Српца, узраста од 3 до 15 година, који су се представили са 10 кореографија. И овог пута, мали Српчани су били најбројнија и највеселија екипа, као и на већини плесних догађаја.

Полазници плеса под вођством тренера Валентине Аничић представили су се са три кореографије у категорији Пом пом, Character/Ethnic и Show dance, освојивши прва мјеста са кореографијама “Пахуљице”, “Навијачице” и “Kаубојке”.

Полазници ритмичке гимнастике, са тренером Тањом Шњегота освојили су пет првих мјеста у категоријама Open/Show dance, са кореографијама “Пилићи”, “Тигрице”, “I just wanna live”, “New rules” и “Minions”, те једно друго мјесто у Show dance категорији, са кореографијом “Boom”.

Уз полазнике плеса и ритмичке гимнастике, први пут се представила и хип хоп група “New kids”, која је освојила симпатије судија и публике и пласирала се такође на прво мјесто, под вођством тренера Тање Шњегота.

Ово је било четврто такмичење на којем су плесачи Цезара учествовали ове године.

“Веома смо задовољни постигнутим успјехом и поносни смо на све наше такмичаре. У свакој новој сезони имамо све већи број плесача, што нас јако радује, али нам даје и обавезу да из године у годину будемо све бољи. Наш највећи успјех управо мјеримо бројем плесача и приликама за путовањима, дружењем и развијањем здравих стилова живота, а одликовања која услиједе након сваког плесног такмичења тај успјех још више наглашавају. Дужни смо и да се захвалимо родитељима, који пропрате свако наше путовање и који су увијек наша највећа подршка”, рекла је извршни директор удружења Тања Шњегота.

Она подсјећа да су у току припреме за њихов велики завршни концерт, који ће се одржати у сриједу, 25. децембра у Дому културе у Српцу, са почетком у 18 часова. На концерту ће се представити сви награђени плесачи, али и полазници осталих секција које дјелују при удружењу. Улаз је бесплатан, а у холу ће бити постављена продајна изложба креативних радова насталих током креативних радионица петком.

 

Comments are closed.