Српчанка Александра Гаврановић освојила злато на свјетском карате првенству у Београду
18. новембра, 2019.
Освећени темељи православног храма Огњене Марије у Ћукалима
18. новембра, 2019.

Цезар радио на уређењу градског парка

Чланови удружења грађана „Ц.Е.З.А.Р.“ из Српца активно раде на уређењу градског парка у Српцу који се налази у непосредној близини Дјечијег вртића “Наша радост“ и Удружења родитеља и дјеце са посебним потребама “Извор“.

Извршни директор удружења, Тања Шњегота, каже да уз помоћ волонтера из Центра средњих школа “Петар Kочић“ Србац раде на оживљавању овог парка како би био на располагању свим грађанима и додаје да малим корацима покушавају да ураде нешто велико за свој град.

“Са радовима смо почели у септембру захваљујући финансијској подршци Асоцијације средњошколаца који су средства зарађена у оквиру социјалног дана усмјерили за уређење градског парка. До сада је уређено дјечије игралиште, постављене су клупе и направљена градска бина која ће служити за разна културна дешавања. Захваљујем свима који су нам помогли, а посебно Фондацији ,,Мозаик“ и Општини Србац“, каже Тања Шњегота.

Шњегота додаје да је у плану да се на прољеће уреде одбојкашко игралиште и сто за стони тенис који већ постоје у овом парку, како би млади могли што више времена да проводе у природи.

 

 

Comments are closed.