Начелник Млађан Драгосављевић организовао пријем за пензионисане раднике управе
26. децембра, 2019.
Школа у Kаоцима обучена у ново рухо, донатори уручили бројне поклоне
26. децембра, 2019.

Цезар новогодишњим спектаклом окончао успјешну годину

Сала Дома културе у Српцу синоћ је била препуна посјетиоца који су дошли на новогодишњи концерт Удружења грађана “Ц.Е.З.А.Р.”.

На концерту су наступили сви чланови удружења, плесачи, мали креативци, мали хемичари и полазници енглеског језика, а у холу је организована продајна изложба креативних радова.

Међу посјетиоцима су били потпредсједник Народне скупштине РС Милан Петковић, начелник општине Млађан Драгосављевић, замјеник начелника општине Драган Микић и други представници јавног и друштвеног живота који су својим присуством дали подршку раду удружења.

На почетку концерта се обратила извршни директор Цезара Тања Шњегота која је рекла да је иза њих још једна успјешна година.

“Много смо путовали, реализовали бројне активности и пројекте. Освајали смо признања и награде, а највећа нам је награда пуна сала Дома културе и ваша подршка. Хвала што подржавате рад нашег малог тима, али великог удружења”, рекла је Шњегота.

На крају концерта организована је додјела диплома за све чланове Цезара и подјела новогодишњих пакетића које је дјеци уручио Дједа Мраз.

Тиме је ово удружење на најљепши начин окончало 2019. годину у којој је од стране ресорног министарства проглашено за најбољег организатора волонтирања у овој години.

 

 

Comments are closed.