Одржан парастос за погинуле борце из Влакнице
15. августа, 2021.
Одгођена утакмица Слоге и бањалучког БСK-а
16. августа, 2021.

Четрнаест екипа из Српца и Градишке на турниру у одбојци у Ножичком

Први турнир у одбојци на пијеску, који је одржан јуче на новом игралишту у Ножичком, окупио је 14 екипа из Српца и Градишке, а побједник турнира била је градишка екипа „Пола 6“.

Друго мјесто освојили су „Мунгоси“ из Ножичког а треће „Лијевче“ из Бардаче.

Побједницима је припала новчана награда од 300 KМ, другопласиранима 100 KМ а трећепласиранима 50 KМ. Турнир је организован по систему 4X4 а котизација за учешће износила је 40 KМ.

Овај спортски догађај изазвао је велику заинтересованост мјештана Ножичког и околних мјеста, а дневним и вечерњим утакмицама присуствовало је око 150 посјетилаца.

По повољним цијенама могло се купити точено пиво и хот дог, а обезбијеђена је и музика преко разгласа, уз коју је настављено дружење и након турнира до касних ноћних часова.

Турнир су организовали млади активисти из села од којих је највећи број њих окупљен у Удружење грађана „Моје Ножичко“ чији чланови активно раде на увођењу нових садржаја за младе у циљу квалитетнијег провођења слободног времена.

Њихове иницијативе помаже Општина Србац, која је и овог пута издвојила одређена средства, кроз јавни позив за пројекте омладинских неформалних група, како би помогла адаптацију терена за одбојку и трибина.

 

Comments are closed.