Један нови случај вируса корона у Српцу, заражен старији мушкарац
31. августа, 2020.
Због пандемије само петоро Српчана на маршу „Стазом егзодуса“
31. августа, 2020.

Честитка начелника поводом почетка школе, поклони за 160 првачића

Начелник општине Млађан Драгосављевић честитао је свим ученицима основних и средњих школа почетак школске године са жељом да успјешно савладају наставно градиво, стекну корисна знања и вјештине и склопе нова пријатељства и поред отежаних околности изазваних пандемијом вируса корона.

„Ова школска година представљаће изазов, како вама и вашим учитељима, наставницима и професорима, тако и вашим родитељима, али ако будете одговорни у придржавању мјера и препорука сигурни смо да ћемо заједно заједнички превазиђи све недаће и да ће вам школски дани бити срећни и испуњени. Посебне честитке упућујем првачићима пред којима је најљепши период живота и поручујем им да се радују школским обавезама јер знање које стекну у школским клупама биће им од користи током читавог живота“, рекао је начелник Драгосављевић.

Он је упутио похвале просвјетним радницима који су протеклих мјесеци организовали наставу на даљину и који су уз велики труд и пожртвованост успјели организовати наставу у новој школској години како би се у складу са препорученим мјерама адаптирале школске просторије, организовало кретање у школи, одржали сви предвиђени часови и обезбиједио подједнак квалитет наставе у централним и подручним школама.

Општинска управа Србац је и ове године обезбиједила симболичне пакете за 160 првачића у којима се нашао основни школски прибор, уз пригодну честитку начелника и заштитну маску за лице.

Comments are closed.