Помен за жртве фашистичког терора из Српца страдале у славонској шуми Радиња
29. августа, 2021.
Током викенда девет нових случајева вируса корона у Српцу
30. августа, 2021.

„Ц.Е.З.А.Р.“ уручио торбе и школски прибор за 120 дјеце

На платоу испред зграде Општинске управе у Српцу данас је организована подјела 120 торби са школским прибором у оквиру хуманитарне акције „Буди ми пријатељ“ коју традиционално организује Удружење грађана „Ц.Е.З.А.Р.“.

Извршни директор удружења Тања Шњегота задовољна је успјехом акције јер је забиљежен одличан одзив грађана и донатора који су омогућили малишанима из породица слабијег имовног стања и вишечланих породица да спремно дочекају почетак школске године.

„Стотину пакета подијелили смо ученицима основних школа, а по први пут уручићемо торбе и школски прибор и за 20 средњошколаца“, рекла је Шњегота.

Она истиче да су средства обезбједили путем касица-теглица које су у протекла два мјесеца биле распоређене на 41 локацији широм наше општине.

„Највећи дио новца издвојили су грађани својим личним донацијама, а од бројних донатора издвојили су се Pub Eight, Пекара Сунце, Грађевински материјали „Kућица“ и наш суграђанин Веселко Стојковић који тренутно живи у Њемачкој“, рекла је Шњегота.

Она је изразила задовољство што су пакети отишли у праве руке а спискови су направљени у сарадњи са Центром за социјални рад Србац.

 

 

 

 

Comments are closed.