Полицајци скренули пажњу на болести овисности и опасности на интернету
13. децембра, 2019.
Једанаест медаља за каратисте Борца из Српца на турниру у Брчком
15. децембра, 2019.

“Ц.Е.З.А.Р.“ уручио 20 волонтерских књижица, за волонтера године проглашена Надежда Гаврић

Удружење грађана ,,Ц.Е.З.А.Р.“ данас је у новом парку у Српцу уприличило додјелу 20 волонтерских књижица за чланове Локалног волонтерског сервиса Србац, а за најактивнијег волонтера проглашена је Надежда Гаврић.

Извршни директор удружења, Тања Шњегота, рекла је да су приредили догађај у парку јер је уређење овог простора био један од њихових пројеката у овој години. Она је додала да су овом церемонијом уједно прославили признање које су добили за најбољег организатора волонтирања у Републици Српској у 2019. години.

,,Без обзира на хладноћу, одлучили смо се да нашу малу свечаност организујемо у парку јер се већина наших волонтерских активности реализује на отвореном. Данас смо се окупили да прославимо наш успјех, уручимо књижице најактивнијима и радост подијелимо са драгим гостима“, изјавила је Шњегота.

Она је упутила захвалност свима који подржавају њихов рад, а нарочито начелнику општине Млађану Драгсављевићу који је присуствовао данашњој свечаности заједно са начелником Одјељења за привреду, пољопривреду и друштвене дјелатности Марком Михољчићем.

Начелник Млађан Драгосављевић похвалио је предан рад комплетног удружења које, према његовим ријечима, даје конкретне резултате и промовише нашу општину на најљепши начин.

,,Честитам што сте се својим трудом и радом истакли као најбољи волонтерски сервис у Републици Српској. Општинска управа вам је увијек давала подршку а тако ће бити и у наредном периоду. Поред успјеха у другим областима вашег дјеловања, на овај начин сте још једном учинили да Србац буде представљен у најбољем свјетлу“, изјавио је начелник Драгосављевић.

Овом догађају су такође присуствовали директор Основне школе ,,Јован Јовановић Змај“ Славко Драгосављевић и предсједник Омладинског савјета Србац Бранко Граховац.

Надежда Гаврић, најактивнији србачки волонтер, каже да се неколико година бави волонтерским радом и додаје да ће тако бити и у наредном периоду јер јој представља задовољство што на користан начин може испунити слободно вријеме.

Поред волонтерских књижица, данас је уручено и седам похвала за волонтере млађе од 15 година, као и два признања и други поклони.

 

Comments are closed.