Ове године на Петровданској трансверзали само домаћи планинари
1. јула, 2020.
Подручни фудбалски савез Градишка: Милош Бркић предсједник а Бранко Граховац потпредсједник
4. јула, 2020.

“Ц.Е.З.А.Р.” позива младе да учествују у едукативним курсевима

Удружење грађана “Ц.Е.З.А.Р.” позива младе из Српца старости од 18 до 30 година да се пријаве на онлајн курс за једну од сљедећих области: емоционална писменост, баштованство, илустративна типографија и еколошка свијест и заштита животне средине.

Kурс се организује у сарадњи са Удружењем Мост из Градишке а полазници ће бити млади из 10 градова БиХ – Градишке, Бања Луке, Бихаћа, Српца, Kотор Вароша, Мркоњић Града, Прњавора, Травника, Велике Kладуше и Приједора.

За сваки курс тражи се само по један учесник из сваког града и зато је потребно да се заинтересовани јаве што прије, а најдаље до 15. јула путем фејсбук профила удружења “Ц.Е.З.А.Р.”.

Циљеви курсева јесу умрежавање младих људи са простора БиХ, као и развој и промоција позитивних вриједности у које удружење Мост вјерује: развој емоционалне писмености код појединца, стицање нових знања и вјештина на пољу узгоја хране и животу у складу са природом, заштите животне средине, те развој креативних и умјетничких вјештина код младих, а одржаваће се једном седмично у периоду од 26. јула до 26. септембра.

Comments are closed.