Србачка Слога надиграла имењака из Добоја
31. марта, 2019.
Подручна лига Градишка: Млади Kрајишник остварио први тријумф у овој години
1. априла, 2019.

“Ц.Е.З.А.Р.“ освојио шест медаља и специјалну награду на плесном такмичењу у Тузли

Удружење грађана “Ц.Е.З.А.Р.“ из Српца учествовало је у суботу 30. марта по први пут на великом међународном плесном такмичењу “Тузла денс фестивал 2019”, који је организовао плесни клуб Сандовал из Тузле.

У изузетно јакој конкуренцији, око 60 србачких плесача је освојило чак шест признања, и то три златне и три сребрне медаље, а услиједила је и специјална награда такмичења у виду бесплатне котизације на плесном такмичењу у Бијељини за плесну групу “Војници”.

Златне медаље су освојиле полазнице плеса са кореографијама “Трбушне плесачице” и “Swish swish”, те полазнице ритмичке гимнастике са кореографијом “I just wanna live”, док су сребрне медаље освојиле полазнице ритмичке гимнастике са кореографијама “Мале балерине”, “Војници” и “Wrecking”.

“Kао и увијек, није недостајало смијеха и доброг расположења и успјех не мјеримо само бројним медаљама, него и чињеницом да су наша дјеца уживала и да смо им пружили шансу за социјализацијом. Велику захвалност дугујемо родитељима који су сносили све трошкове такмичења и као и увијек до сада, били најбољи навијачи”, рекла је извршни директор удружења, Тања Шњегота.

За плесаче Цезара нема одмора, будући да слиједе интензивне припреме за плесно такмичење у Витезу, као и припреме за неколико наступа на манифестацијама у Српцу, а у току су и припреме за велики љетни концерт удружења.

 

 

Comments are closed.