Сава у благом порасту, заплављена једна кућа у Гају
5. фебруара, 2019.
Обавјештење о мјесечном борачком додатку
6. фебруара, 2019.

„Ц.Е.З.А.Р.“ остварио тријумф на плесном такмичењу у Бечу

Удружење грађана „Ц.Е.З.А.Р.“ из Српца наступило је протеклог викенда на међународном плесном такмичењу „Grand Prix Vienna 2019“ у Бечу са најстаријом групом ритмичке гимнастике и освојило прво мјесто са кореографијом „Wrecking“ у категорији Open.

У веома јакој конкуренцији наши плесачи су стигли до злата и тако још једном потврдили да се у овом србачком удружењу врши квалитетан рад са младима кроз разне видове секција, курсева и радионица.

Наша делегација је приликом боравка у Бечу посјетила Представништво Републике Српске гдје је за њих уприличен свечани пријем. Овом посјетом створене су везе између удружења и канцеларије Републике Српске у Бечу, што је веома битно за будући рад. Представништво Републике Српске је једним дијелом било и спонзор путовања, баш као и Општина Србац, те им из удружења „Ц.Е.З.А.Р.“ упућују искрену захвалност.

Помоћ у одласку у Беч пружио је и велики број фирми и појединаца својим донацијама, будући да су трошкови учешћа на такмичењу били већи него икад.

Спонзори су били: Стоматолошка амбуланта „Мирковић“, здравствена установа „Др Голић“, „Атом компани“, „Д-инвест“, ресторан Монументал, „Агроунија“, „Градис инвест“, „Kолос“, “Плус Биофарм”, „Манера“, Електродистрибуција Србац, „Лучић“,„НБ-еко“, Дом здравља Србац, те Радојица Видовић и Нада Драгосављевић.

Из удружења „Ц.Е.З.А.Р.“ се захваљују и Српчанима који живе у Бечу, а који су се потрудили да ово путовање нашим плесачима буде незаборавно.

 

Comments are closed.