Дрим Тим се вратио тренинзима
4. јуна, 2020.
“Извор“ почео са радом
4. јуна, 2020.

„Ц.Е.З.А.Р.“ кренуо са редовним активностима

Удружење грађана „Ц.Е.З.А.Р.“ наставило је од понедјељка 1. јуна редовне активности са полазницима поштујући све хигијенске мјере прописане од надлежних институција. На тренинге су се за сада вратили полазници ритмичке гимнастике и хип хопа, а дружење су наставили и полазници креативних радионица „Мали креативци“.

“Тренутно радимо смањеним капацитетом са нашим полазницима, будући да је један дио родитеља одлучио да ће дјеца још мало паузирати, што је и разумљиво. Овим путем их обавјештавамо да ће сви наши редовни полазници моћи да се прикључе активностима у току јуна или јула, колико ће трајати овај љетни циклус, а надамо се да ћемо од септембра наставити у редовним терминима и са свим осталим активностима”, рекла је извршни дирецтор удружења Тања Шњегота.

У току је упис у нову активност, која почиње већ сљедеће седмице. У питању је „Зумба фитнес“, а тренинзи ће бити доступни свим заинтересованим суграђанима изнад 14 година. Први мјесец је бесплатан, а тренинзи ће се одржавати два пута седмично у вечерњим терминима.

“Осим програмских активности, велики је број догађаја чија је реализација у плану овог љета. Тим поводом, позивамо све младе да се прикључе Локалном волонтерском сервису, те да на квалитетан и креативан начин проведу слободно вријеме”, истакла је Шњегота.

 

Comments are closed.