Општински штаб продужио мјере за још двије седмице
28. септембра, 2020.
Два нова случаја вируса корона у Српцу, једно лице преминуло
29. септембра, 2020.

Бронза за Стефана Гаврановића на карате купу у Модричи

Десетогодишњи каратиста Стефан Гаврановић из Српца остварио је нови успјех освојивши бронзану медаљу у катама на куп такмичењу “Уједињени карате стилских федерација” који је протеклог викенда одржан у Модричи.

Стефан се такмичио у конкуренцији каратиста узраста до 11 година а наступио је као члан Kлуба борилачких спортова Модрича.

Поред такмичења, одржан је и семинар за карате стручњаке, као и полагање за висока звања у борилачким спортовима, а учешће су узели тренери из Њемачке, Хрватске, Републике Српске и Федерације БиХ.

Медаља у Модричи је још једно у низу признања за младог Српчанина који је од 10. до 13. септембра ове године, на свјетском карате купу за млађе узрасте у пољском Шчећину, освојио сребрну медаљу у катама. Стефан се у Пољској такмичио као члан репрезентације Републике Српске, под окриљем Kарате савеза РС, заједно са још 20 спортиста из свих крајева Српске.

У децембру прошле године проглашен је и за најперспективнију младу наду на такмичењу у Шамцу које су организовали Kарате федерација РС и Уједињени карате савез (WKF).

 

Comments are closed.