Општински приходи у прошлој години остварени 103 одсто у односу на план
10. јуна, 2020.
Начелник донио нову наредбу о радном времену, мјере продужене до 22. јуна
10. јуна, 2020.

Бранко Граховац нови предсједник Општинског фудбалског савеза Србац

У сали Скупштине општине Србац јуче је одржана изборно-извјештајна скупштина Општинског фудбалског савеза Србац на којој је изабран нови предсједник Бранко Граховац.

За потпредсједника је изабрана Јелена Школник, а изабран је и нови извршни одбор и седам делегата у Подручни фудбалски савез Градишка. У извршни одбор Подручног фудбалског савеза Градишка изабрани су Славољуб Жујић и Бранко Граховац.

Скупштина је једногласно подржала Вицу Зељковића за предсједника фудбалског савеза Републике Српске и Милоша Бркића за предсједника Подручног фудбалског савеза Градишка.

Поред изборних активности скупштина је разматрала извјештај о раду ОФС Србац за 2019. годину који је поднио досадашњи предсједник Славољуб Жујић, као и одлуке о разрјешењу лица за представљање и заступање савеза и именовању нових.

Након избора, присутнима се обратио нови предсједник фудбалског савеза, Бранко Граховац, изразивши захвалност на чињеници да је већином гласова именован за новог предсједника.

„Радићу само за интерес фудбала, јер ми смо овдје због фудбалера и фудбала, а није фудбал због нас”, рекао је Граховац.

На јучерашњој сједници, за најуспјешнији клуб у 2019. години, у Подручном фудбалском савезу Градишка додијељено је признање ФK „Ножичко“, а начелнику општине Србац, Млађану Драгосављевићу, додијељена је захвалница за несебичан допринос раду ФK „Слога“ Србац.

Секретар Општинског фудбалског савеза општине Србац, Славко Вујић, изјавио је да је скупштина била успјешна и да су све одлуке и приједлози усвојени једногласно.

„Од 19 кандидата присутно је било 17, што је одличан одзив. Све смо урадили по Статуту општинског фудбалског савеза. Имали смо и госте из Фудбалског савеза Републике Српске, Зорана Вујата и Милоша Бркића и они су потврдили да је све урађено у складу са Статутом Општинског фудбалског савеза, тако да могу рећи да смо задовољни одрађеним послом”, рекао је Вујић.

 

Comments are closed.