Презентација јавног позива за додјелу бесповратних средстава пословним субјектима
26. фебруара, 2020.
Стигла фазанска дивљач у србачко ловиште и настављен лов на предаторе
27. фебруара, 2020.

Бранко Граховац изабран за предсједника Слоге

На изборној скупштини Фудбалског клуба “Слога” из Српца, која је у уторак 25. фебруара одржана у новој скупштинској сали, за предсједника клуба једногласно је изабран Бранко Граховац, а за потпредсједника Бранимир Дабић.

На сједници је такође формиран седмочлани управни одбор и верификационо тијело.

Предсједник клуба Бранко Граховац каже да ће сада бити лакше доносити одлуке, јер то неће чинити једно лице, него ће то радити предсједништво и управни одбор.

На сједници је искориштена прилика да се обави разговор и о неким другим темама које су важне за успјешан рад клуба.

Граховац истиче да су захвални Општини Србац и начелнику општине Млађану Драгосављевићу јер су ове године средства из буџета, која су намијењена Слоги, увећана у односу на прошлу годину.

Kада је ријеч о предстојећој прољећној сезони, Граховац каже да очекује добре резултате.

,,Ових дана одигране су двије припремне утакмице из којих је Слога изашла као побједник. Морам да нагласим да резултат у припремним утакмицама није толико важан, колико је важно да играчи прођу без повреда и да се искристалишу ствари које се тичу система играња и уиграности играча. У прољећном дијелу сезоне доводимо нове играче који су са подручја наше општине, што ће за клуб имати вишеструк значај“, каже Бранко.

Играчи који су дошли у Слогу су Младен Угрен, Игор Њежић, Ведран Њежић, Душан Ракић и Горан Зеленац.

Првенство стартује 7. марта. У првом колу екипа србачке Слоге је слободна, док у другом колу гостује екипи Полета из Брода 15. марта.

Данас ће у оквиру припрема, Слога дочекати прволигаша Kозару из Градишке. Утакмица ће бити одиграна на градском стадиону у Српцу са почетком у 15 часова.

Comments are closed.