Извору сваког мјесеца по 200 KМ од привредника Драгана Татомира
29. јануара, 2019.
Начелник Млађан Драгосављевић даровао прворођену бебу у овој години
30. јануара, 2019.

Бранко Граховац изабран за предсједника Омладинског савјета Србац

Након готово једне деценије у Српцу је поново почео са радом Омладински савјет који ће окупљати младе људе спремне да се укључе у друштвена дешавања у локалној заједници и учине нашу општину бољим мјестом за живот. За предсједника Омладинског савјета изабран је прослављени србачки спортиста и спортски радник, Бранко Граховац, који је познат по покретању разних акција и дешавања за младе у нашем граду.

Граховац истиче да ће се у потпуности посветити проблемима и питањима младих како би се њихов глас још снажније чуо, у чему очекује и њихову подршку.

„Основни циљ поновног оживљавања ове организације је да чујемо глас омладине. Да млади људи одлучују како ће изгледати наш Србац. Желимо нове идеје и позивам младе да нам се прикључе. Ускоро ћемо почети са учлањењима о чему ће млади бити на вријеме информисани“, рекао је Граховац који је 2011. године проглашен за амбасадора спорта Републике Српске на избору најбољих спортиста Републике Српске.

Основни правци дјеловања биће учешће младих у инфраструктурном уређењу Српца, организовању концерата, хуманитарних акција, спортских и културних манифестација и слично.

Kанцеларија Омладинског савјета налазиће се на другом спрату Ватрогасног дома у Српцу а за све информације доступан је број телефона: 066/277-438 сваког радног дана и викендом.

Омладински савјет Србац налазиће се у саставу Омладинског савјета Републике Српске, као кровне невладине организације која се бави питањима младих и побољшањем њиховог статуса у друштву и дјелује у 53 општине у Републици Српској.

Comments are closed.