Пољопривредни кластер ГЛС покренуо кампању “Бирај боровницу – домаћу и свјежу”
24. јуна, 2021.
У јунском року у Српцу уписано 79 будућих средњошколаца
24. јуна, 2021.

Браћа Шарић из Ножичког освајају титуле у дресу градишке Kозаре

Међу бројним фудбалским бисерима који су поникли на овим просторима, издвајају се и браћа Давид (17) и Лазар Шарић (15) из Ножичког који су прве мајсторије научили у дресу србачке Слоге а сада су главне ведете Kозаре из Градишке са којом освајају трофеје.

Давид је члан кадетске а Лазар пионирске селекције Kозаре и за кратко вријеме показали су да посједују изузетан таленат.

У финалној утакмици разигравања за првака Омладинске фудбалске лиге БиХ, која је одиграна ових дана у Градишци, кадети Kозаре су након бољег извођења једанаестераца савладали Жељезничар из Сарајева и постали државни прваци, а стријелац јединог гола за домаће био је управо талентовани Ножичанин.

Након вођства Жељезничара од 1:0, Давид је у надокнади времена постигао важан погодак за свој тим и изборио једанаестерце, након чега су били успјешнији и стигли до титуле првака БиХ.

Успјешан у дресу Kозаре је и Лазар који наступа као голман пионирског састава и који је такође освојио шампионски наслов у Лиги пионира за првака.

Обојица су прије доласка у Градишку били чланови кадетске селекције Слоге која је ове године заузела прво мјесто у својој лиги. Због добрих партија у дресу србачког тима, добили су позив Kозаре гдје су успјешно одиграли ову сезону и показали да се на њих може најозибиљније рачунати у наредним годинама.

 

Comments are closed.