Организовано пијукање у вртићу
5. јануара, 2022.
Црвени крст уручио донацију Пекаре Сунце и Меснице Нова Топола за 15 породица
6. јануара, 2022.

Божићна честитка начелника и предсједника

Начелник општине Млађан Драгосављевић и предсједник Скупштине општине Милош Будић упутили су честитку свим православним вјерницима у нашој општини поводом најрадоснијег хришћанског празника Божића.

У својој честитки наводе да је ово вријеме даривања и праштања, славља и породичног заједништва које проводимо са својим најмилијима испуњени добрим расположењем и духовним миром.

„У времену пандемије вируса корона, када је ограничен број јавних окупљања, породица је додатно ојачала као стуб друштва. У топлини дома са својим најближима, ојачали смо међусобну љубав и повјерење, а духовна испуњеност коју осјећа свако од нас, један је од главних предуслова да гајимо човјекољубље и будемо солидарни у свакој прилици.

Зато је наша обавеза да не заборавимо у празничним данима оне којима је помоћ неопходна. Помажимо једни другима кад год можемо, обновимо и ојачајмо пријатељство и љубав према пријатељима, комшијама и свим људима у нашем окружењу, не дозволивши да нас било какве различитости подијеле и удаље.

Нека нас радост Божића подстакне да заједно радимо за опште добро, градимо будућност која је пред нама и створимо заједницу која ће нам свима бити угодна за живот а нарочито генерацијама које долазе, јер су они наша највећа снага и носиоци будућег развоја.

У то име, желимо да вам празнични дани протекну у здрављу, миру, благостању, личној и породичној срећи, уз традиционални хришћански поздрав: „Мир Божији – Христос се роди“!“, наводи се у заједничкој честитки.

Comments are closed.