Подијељено 40 божићних пакета за борачке категорије
5. јануара, 2019.
Православни вјерници у србачкој општини прославили Бадњи дан
6. јануара, 2019.

Божићна честитка начелника и предсједника

Начелник општине Млађан Драгосављевић и предсједник Скупштине општине Мирко Стојић упутили су честитку свим грађанима општине Србац који прослављају Божић по јулијанском календару са жељом да предстојеће празнике проведу у у љубави, срећи и благостању.

Честитајући Божић, начелник Млађан Драгосављевић је изразио жељу да нам радост овог празника буде надахнуће да чинимо добра дјела, да ширимо поруке мира и промовишемо толеранцију и заједништво међу људима свих вјера и нација.

„Током празника се окрећемо породици и вријеме проводимо у друштву пријатеља и драгих људи, поштујући праве људске вриједности. Kада би нам сваки дан у години био такав, онда би нам живот увијек био испуњен радошћу. Зато је потребно да нађемо довољно времена и пажње за драге људе око себе и да будемо поштени и скромни у свему што чинимо.

У вјери и нади да ће нас радост Божића подстакнути на учвршћивање заједништва, љубави и мира, упућујем вам најискреније честитке уз традиционални хришћански поздрав : Мир Божији, Христос се роди!“, каже се у честитки начелника Млађана Драгосављевића.

Предсједник Скупштине општине Мирко Стојић је рекао да Божић у себи носи поруку разумијевања и солидарности, али и вјеру и наду у боље сутра.

„Kада погледамо у период иза нас, схватамо да нам је вријеме у којем тренутно живимо донијело квалитетнији развој и напредак у односу на претходне године, што је заслуга и изабраних представника у законодавној власти. Зато очекујем да одборници наставе радити искључиво у интересу народа и доносе одлуке које неће стајати на путу просперитета. Само сложни можемо превазићи све проблеме и омогућити бољи живот за све грађане наше локалне заједнице.

У жељи да нам божићне радости донесу мудрост да доносимо још исправније одлуке, желим Вам да проведете најрадоснији хришћански празник у духу традиције, у добром здрављу и расположењу, окружени истинском пажњом и љубављу породице и драгих пријатеља“, каже се у честитки предсједника Мирка Стојића.

Comments are closed.