Велики одзив на представу “Ноћ богова” у Српцу
23. децембра, 2019.
Усвојен буџет и основе економске политике општине Србац за 2020. годину
24. децембра, 2019.

Честитка начелника и предсједника поводом католичког Божића

Начелник општине Млађан Драгосављевић и предсједник Скупштине општине Мирко Стојић упутили су честитку вјерницима католичке вјероисповијести који прослављају Божић по грегоријанском календару.

У својој честитки начелник Млађан Драгосављевић каже да је Христово рођење симбол живота, доброте и солидарности према ближњима и прилика да се подсјетимо да смо друштво које његује различитости, уз међусобно поштовање и разумијевање.

“Овај велики празник нас мотивише да мислимо добро и чинимо добра дјела, али и да примјећујемо и поштујемо добра дјела која други чине. Зато је обавеза сваког од нас да учини све што је у његовој моћи да људима у нашем окружењу буде боље.

Нека мир, љубав и радост испуне ваша срца и домове и нека вам празници протекну у добром здрављу, срећи и духовном миру!”, каже се у честитки начелника Драгосављевића.

Предсједник Скупштине општине Мирко Стојић каже да вријеме Божића представља вријеме породичног заједништва и духовног мира које сваке године изнова оснажује нашу вјеру и наду на путу мира, љубави и толеранције међу људима.

“Божић нам пружа надахнуће да будемо добри и праведни и доносимо квалитетне одлуке за добробит наших грађана. Нека радост Христовог рођења испуни срца свим вјерујућим људима и донесе нам много више људскости и међусобног поштовања, са жељом да година која је пред нама буде још љепша и успјешнија од претходне!”, наводи предсједник Мирко Стојић који упућује честитку како у своје лично име, тако и у име свих одборника Скупштине општине Србац.

Comments are closed.