Уручено 10 пакета за породице заробљених и погинулих бораца и несталих цивила
3. јануара, 2020.
Јавни позив за културне и спортске манифестације
3. јануара, 2020.

Борачка организација Србац уручила 47 божићних пакета

Борачка организација Србац данас је у спомен соби организовала подјелу 47 божићних пакета најугроженијим борцима са подручја наше општине.

Пакети за борачке категорије уручени су на основу приједлогу мјесних борачких организација.

Подјели пакета присуствовали су предсједник Борачке организације Србац Горан Плотан, начелник Одјељења за општу управу Душко Митрић, предсједник Одбора породица погинулих бораца Бранко Граховац, предсједник Одбора ратних војних инвалида Горан Тривунић, предсједник Предсједништва Борачке организације Србац Драган Алексић и секретар Борачке организације Дарко Лајић.

Прије уручивања пакета, минутом ћутања је одата пошта погинулим борцима.

Божићне пакете обезбиједили су Општина Србац и Борачка организација.

,,На овај начин настављамо традицију да пред божићне празнике и Дан Републике уручимо пакете борцима који се налазе у најтежем материјалном стању. Надам се да ће положај борачких категорија бити бољи и свим борцима желим срећну Нову годину и предстојеће празнике“, рекао је Плотан.

Борци су упутили захвалност на поклонима истичући да им је од самог садржаја пакета важније то да их се неко сјетио пред предстојеће празнике.

“Хвала Борачкој организацији и Општини Србац на знаку пажње. Лијепо је знати да се неко сјетио људи који су стварали Републику и који су подносили жртве за свој народ“, рекао је Драган Kотур, предсједник Мјесне борачке организације Kукуље.

 

 

Comments are closed.