Обавјештење Поште Србац за кориснике пензија старосне доби 65 година и више
9. априла, 2020.
Појачане мјере заштите дивљачи и спречавања криволова
10. априла, 2020.

Борачка организација Србац на услузи својим члановима за вријеме ванредног стања

Руководство Борачке организације општине Србац одржало је јуче телефонски састанак и донијело неколико закључака поводом тренутне епидемиолошке ситуације.

Ова организација позива своје чланове да поштују мјере које је поводом епидемије корона вируса донио Штаб за ванредне ситуације општине Србац како би се спријечило ширење епидемије.

Борачка организација је у сталном контакту са предсједницима мјесних борачких организација са којима прати ситуацију на терену и благовремено реагује пружањем помоћи најугроженијим члановима.

На приједлоге мјесних борачких организација до сада су из Борачке организације Србац у више наврата реаговали и уз помоћ општине Србац пружили најнеопходнију помоћ кроз пакете хране својим члановима, а ова активност ће се наставити и у наредном периоду, по указаној потреби.

Поводом васкршњих празника, Борачка организација општине Србац ће традиционално подијелити васкршње пакете на приједлог мјесних борачких организација, а дистрибуција пакета ће се извршити до корисника уз поштовање прописаних мјера Штаба за ванредне ситуације.

“За све додатне информације чланство се може обратити у канцеларију Борачке организације општине Србац у временском периоду од 7 до 12 часова,током радног времена са странкама за вријеме ванредног стања, или на телефон: 051/926-518”, каже се у саопштењу које је потписао предсједник БО Србац Горан Плотан.

Comments are closed.