„Ц.Е.З.А.Р.“ добио финансијску подршку за два нова пројекта
22. јула, 2021.
„Ц.E.З.А.Р.“ уређује Партизанско гробље и Омладински парк у оквиру акције „Мисли зелено“
23. јула, 2021.

Борачка организација по први пут учествује на градском турниру у Српцу

Борачка организација општине Србац ове године учествује први пут са својом екипом на 57. градском турниру у малом фудбалу „Србац 2021“.

Предсједник Одбора породица погинулих и заробљених бораца и потпредсједник Борачке организације општине Србац Бранко Граховац, каже да је то још једна потврда да су борци јединствени, задовољни радом Борачке организације и окупљени око заједничких идеја.

„На турниру наступамо са екипом састављеном од бораца, ратних војних инвалида и синова погинулих бораца, а учешће су узели чланови Борачке организације из свих мјесних борачких организација“, рекао је Граховац.

Он додаје да је резултат у другом плану, а крајњи циљ је се да кроз учешће на општинској смотри малог фудбала јача јединство и слогу међу члановима борачке организације.

“Прије двије године добили смо ново руководство и амбициозни смо да урадимо нешто ново у корист својих сабораца, ратних војних инвалида, породица погинулих и заробљених бораца и свих чланова. У том погледу повукли смо изузетно користан потез формирањем Фонда солидарности како бисмо многим борцима помогли у рјешавању стамбене проблематике, односно да се материјално помогну чланови Борачке организације у адаптацији постојећих стамбених објеката. Најзначајнији резултат Фонда је изградња пет кућа за борце“, истакао је Граховац.

Ново руководство има трајан и изазован задатак, којем тежи од почетка рада, а то је да задржи јединство свих бораца и њихових чланова.

Comments are closed.